Asociace kempů České republikywww.camp-cr.cz
Asociace kempů České republiky
Středočeský kraj -> Autocamp u Wellness Hotelu Orlík

Autocamp u Wellness Hotelu Orlík

Autocamp u Wellness Hotelu Orlík
Autocamp u Wellness Hotelu Orlík
Kód položky :
112015
Dodací lhůta (Dny):
Skladem

Autocamp Hotelu Orlík nabízí karavanové stání uprostřed rozlehlého areálu Vystrkov. Součástí stellplatzu jsou toalety a sprchy, pitná voda je samozřejmostí. Nabízí bohaté vyžití v letních i zimních měsících pro děti i dospělé. Nalákat Vás může naše wellness centrum s vnitřním bazénem, vířivkou, saunami, ochlazovacími bazénky a relaxační zónou. Odreagovat se můžete i na masážích. V horkých letních dnech jistě uvítáte možnost venkovního koupání. Letní večery jsou nejkrásnější v hotelové Maríně přímo na břehu řeky Vltavy, kde se nachází i soukromá hotelová pláž. Tam Vám rádi zapůjčíme paddleboardy nebo šlapadla. Pokud k nám přijedete na delší dobu, rádi Vám zdarma poskytneme přístup autem až přímo k pláži. Což jistě ocení i vášniví rybáři. I pro houbaře máme dobrou zprávu, na houby se u nás můžete vydat kamkoliv do okolních lesů. Protáhnout svaly a zacvičit si můžete v hotelové posilovně, na tenisových kurtech nebo beachvolejbalových hřištích. Na oběd, večeři, nebo jen odpolední kávu Vás rádi přivítáme v naší hotelové restauraci. Děti se jistě zabaví na dětském hřišti se skluzavkou, houpačkami a pískovištěm.

Autocamp u Wellness Hotelu Orlík

Autocamp Hotelu Orlík nabízí karavanové stání uprostřed rozlehlého areálu Vystrkov. Součástí stellplatzu jsou toalety a sprchy, pitná voda je samozřejmostí.
Nabízí bohaté vyžití v letních i zimních měsících pro děti i dospělé. Nalákat Vás může naše wellness centrum s vnitřním bazénem, vířivkou, saunami, ochlazovacími bazénky a relaxační zónou. Odreagovat se můžete i na masážích. V horkých letních dnech jistě uvítáte možnost venkovního koupání. Letní večery jsou nejkrásnější v hotelové Maríně přímo na břehu řeky Vltavy, kde se nachází i soukromá hotelová pláž. Tam Vám rádi zapůjčíme paddleboardy nebo šlapadla. Pokud k nám přijedete na delší dobu, rádi Vám zdarma poskytneme přístup autem až přímo k pláži. Což jistě ocení i vášniví rybáři. I pro houbaře máme dobrou zprávu, na houby se u nás můžete vydat kamkoliv do okolních lesů. Protáhnout svaly a zacvičit si můžete v hotelové posilovně, na tenisových kurtech nebo beachvolejbalových hřištích. Na oběd, večeři, nebo jen odpolední kávu Vás rádi přivítáme v naší hotelové restauraci. Děti se jistě zabaví na dětském hřišti se skluzavkou, houpačkami a pískovištěm. 
 
Kategorizovaný kemp  
Adresa kempu Vystrkov 179, 262 72 Kozárovice
Telefon +420 602 359 388
Email recepce@hotelorlik.cz
Web www.hotelorlik.cz/cs/autocamp/
GPS 49.5471344N, 14.1533481E
   
 

Parametry

Kraj: Středočeský kraj
Mapa ČR Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Zlínský kraj Jihomoravský kraj Vysočina Pardubický kraj Liberecký kraj Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Ústecký kraj Karlovarský kraj Plzeňský kraj Hlavní město Praha Středočeský kraj
Kontakt

Asociace kempů ČR, z. s.

Konopáč 37, 538 03 Heřmanům Městec

E-mail: info@camp-cr.cz

IČ: 14892928

Manažer: Martin Písař, tel. +420607 682 433 email: pisar@camp-cr.cz

Předseda asociace: Jan Zikmunda, tel. +420 728 258 459, email: janzikin@seznam.cz 

I. místopředseda asociace: Pavel Svoboda, tel. +420 773 666 767, e-mail: pavel.svoboda@vranovska-plaz.cz
II. místopředseda asociace Pavel Hess, tel. +420 602 277 901, email: info@CampingOase.cz
Novinky

 

Caravaning, Brno - 07.– 10. 11. 2024

 

 

S výběrem správného kempu lidem pomáhají hvězdičky

Reportáž Radio Žurnálu si můžete poslechnout zde nebo si ji přečíst na stránkách na stránkách českého rozhlasu. 

 

 

 

Partneři
 
 
 
 
 
   

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies